Arkiston aarteita

"Mitä kuuluu?" oli audionomiyhdistyksen järjestämä näkyvyyskampanja joka järjestettiin 40v. juhlavuonna 2012.

 

Näkyvyyskampanjaan kuului Desibeli - pellen koristamia t-paitoja, heijastimia, julisteita ja tarroja. Lisäksi Audionomiyhdistys kävi osoittamassa mieltä Eduskunnan rappusilla, koulutus- ja laillistamisasioita esiin tuoden.

Useissa kuulokeskuksissa ympäri maata järjestettiin tapahtumia, avoimien ovien päiviä ja tuotiin audionomin työtä esille ja tutuksi.

Vaikka näkyvyyskampanja päättyi, pyrimme edelleen olemaan näkyvillä. Tai oikeastaan kuuluvilla!

"Ammattitaito - vale vai aito!"
Kuka hoitaa kuuloasi tulevaisuudessa?!
Pieni sade ei lannistanut tunnelmaa
"Käytä järkeä - kuulo on tärkeä!"

Audionomiyhdistyksen järjestämässä mielenilmauksessa Eduskuntatalolla Helsingissä huhtikuussa 2012 oli mukana kolmisenkymmentä aktiivista asian puolesta ajajaa.

Vaikka sade kasteli ja tuuli meinasi viedä mukana, saimme näkyvyyttä. Tästä jatkamme ylpeinä eteenpäin kohti uusia haasteita.

 

"MITÄ USIAMPI YHYRESS, SITÄ KOMIAMMIN KUULUU!”


Audionomiyhdistyksen historia ulottuu vuoteen 1972. Tarvetta audionomien työlle ja audionomien työn ja aseman kehittämiselle oli silloin ja on nyt. Audionomiyhdistys on ainoa ammattiyhdistys, joka on audionomeja varten. Jotta voisimme toimia entistä paremmin ja olla vahvempia yhdessä, tarvitsemme uusia jäseniä.

 "Mitä usiampi yhyress, sitä komiammin kuuluu!"

Audionomiyhdistyksessä et ole yksin ja jokaisen jäsenen mielipide painaa.


Audionomiyhdistys on jo 20 vuotta kuulunut terveydenhuoltoneuvos Tyyne Luoman perustamaan Suomen Terveydenhoitajaliittoon. Terveydenhoitajaliiton ”Tyynen rohkeasti”- kampanja on myös meille audionomeille. http://tyynenrohkeasti.terveydenhoitajaliitto.fi./